Bravčové koleno zadné s kosťou v celku

cca 1000g
€5,81 €5,81 / 1 kg
Na ceste
Možnosti doručenia

Tento kus z jatočného tela ošípanej sa spravidla skladá z veľkého množstva pokožky, šliach a väzov. Je potrebné, aby sa jedlo pripravovalo dlhým varením alebo dusením. Mäso sa môže variť na zelenine alebo v ochutených omáčkach. Často sa pridáva do polievok, ako je hrachová a šunková polievka, pričom mäso sa do polievky pridáva pred podávaním.

Detailné informácie

Podrobný popis

Spôsob spracovania:

  • veľmi vhodné na pečenie s prílohou dusenej kapusty a knedľou
  • po vykostení vhodné na prípravu gulášov v kombinácii s bravčovým plieckom
  • používa sa tiež na grilovanie
  • kolagén z chrupavky sa používa pri príprave huspeniny na zahustenie v kombinácii s nohou a kožou

Dodatočné parametre

Kategória: Mäso
Hmotnosť: 1 kg
Lokálny rozvoz: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz