Bravčové koleno zadné s kosťou v celku
Podrobný popis
Spôsob spracovania:
- veľmi vhodné na pečenie s prílohou dusenej kapusty a knedľou
- po vykostení vhodné na prípravu gulášov v kombinácii s bravčovým plieckom
- používa sa tiež na grilovanie
- kolagén z chrupavky sa používa pri príprave huspeniny na zahustenie v kombinácii s nohou a kožou
Dodatočné parametre
Kategória: | Mäso |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Lokálny rozvoz: | Áno |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.