Bravčové rebrá na gril PD Bošáca
Podrobný popis
Spôsob spracovania:
- bravčové rebrá sú ideálne na pečenie a ešte ideálnejšie na grilovanie- v prípade grilovania sa odporúča rebrá nakrájať a predvariť v rúre, vodeč na pare min. 1hod, po predvarení sa grilujú max. 10 min zkaždej strany
- v čínskej kuchyni sa rebá vyprážajú, dusia či dokonca pripavujú na pare.
- Američania zas rozpoznávajú viacero druhov grilovania a pečenia v závislosti od úpravy - babyback ribs, spareribs, country-style ribs ..
Dodatočné parametre
Kategória: | Mäso |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Lokálny rozvoz: | Áno |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.