Hovädzí krk bez kosti PD Bošáca
Podrobný popis
Hovädzí krk sa používa na prípravu polievok alebo ako dusené mäso. Pri jeho príprave je dôležité ho nakrájať na menšie kúsky. Jeho chuť je výrazná a preto nie je potrebné ho komplikovanejšie marinovať alebo koreniť. Naopak, na zmiernenie výraznej chuti môžete použiť citrón alebo paradajkovú šťavu pridaním počas vrenia. V prípade marinovania by ste mali mäso uskladniť do nádoby odolnej voči kyselinám do ktorej pridajte citrónovú šťavu, ocot alebo víno. Na dochutenie môžete pridať zeler, cesnak, sójovú omáčku, Kajenské korenie, tymian a citrónovú kôru.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mäso |
---|---|
Hmotnosť: | 0.8 kg |
Lokálny rozvoz: | Áno |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.