Hovädzia slabina PD Bošáca
Podrobný popis
Tento typ mäsa je vhodný na mletie, kedy z neho následne pripravíme výborné pokrmy ako čevabčiči, mäsové guľky, plnenú papriku či pravú bolognskú omáčku. Rovnako dobre z neho pripravíme závitok či roládu, pomaly pečené trhané mäso, flank steak, guláš alebo mäso na šťave. Výborne sa hodí aj na prípravu polievok. Mäso musíme variť pomalšie a dlhšie, aby zmäklo. Rovnako pri pečení a príprave steakov odporúčame mäso nechať odležať.
Napriek tomu ze sa maximálne snažíme, aby všetky informácie o výrobkoch boli aktuálne a správne, môže dojsť z dôvodu aktualizácie predpisov k zmenám zloženia a dietetických informácií. Preto si prosím vždy preštudujte etiketu na výrobku a nespoliehajte sa iba na informácie poskytnuté na našich stránkach. |
Dodatočné parametre
Kategória: | Mäso |
---|---|
Hmotnosť: | 0.7 kg |
Lokálny rozvoz: | Áno |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.