Korenie a dochucovadlá, Strana 2
- Soľ
- Jednodruhové korenie
- Bujóny a vývary
- Koreniace zmesi
- Tekuté korenie a pasty
- Sojové omáčky
- Marinády
Najpredávanejšie
Značky
Korenie kurkuma, známe tiež pod názvom indický šafran, sa melie zo sušených podzemkov tropickej rastliny kurkumovníka. Pôvodom je toto korenie s charakteristickou žltou farbou z...
Sypký dehydratovaný výrobok. Zeleninové ochucovadlo bez pridaných aróm a konzervačných látok.Zeleninové ochucovadlo Kucharek je tá najlepšia voľba. Obsahuje zmes 11 druhov...
Grilovacia zmes sa používa na grilovanie rýb, hydiny, bravčového, jahňacieho a hovädzieho mäsa.
Koreninová soľ na zemiaky.Vyvážená zmes cibule, soli a rasca, ktorá dodá zemiakom výbornú chuť.
Výrazné korenie s korenistou, aromatickou a mierne štipľavou chuťou. Vo vhodných dávkach sa používa do polievok, omáčok, marinád, pri príprave zveriny, hydiny a ostatných druhov...
Nové korenie vonia aromaticky po čiernom korení, škorici, muškátovom orechu a klinčekoch. Má korenistú, ostrú a štipľavú chuť.
Čierne korenie sa používa na zvýraznenie chuti polievok, omáčok a šalátov, ako aj na ochutenie pokrmov z mäsa a rýb. Pokrmy koreníme pred ich dovarením, aby sme dosiahli...