Špeciálna ponuka, Strana 2
Najpredávanejšie
Značky
Slovenský nedeľný obed s našim farmárskym kurčaťom naberá iný level. Predstavujeme vám poctivé farmárske kurča, chované tradične netradičným spôsobom na slamenej výstelke,...
Tradičný mäsový výrobok údený na studenom dyme z bukového dreva
Roztierateľný tavený syr. Vychutnajte si pravú smotanovú chuť Syrokrému aj v ďalších variantoch: Syrokrém Smotanela, Syrokrém Smotanela GIGA, Syrokrém Smotanela light, Syrokrém...
Klobása s lahodnou paprikovou chuťou udená na bukovej štiepke idealna na pečenie,varenie a grilovanie.
Jaternica je mäsiarsky výrobok, konkrétne kus čreva naplnený zmesou mletého mäsa, vnútorností, ryže, krúp a pod.
Predná časť roštenky nazývaná vysoká roštenka sa nachádza medzi podplecím a nízkou roštenkou a patrí k najobľúbenejším častiam hovädzieho mäsa. Poskytuje veľmi hodnotné, jemné a...
Hovädzia nožina sa radí k hovädziemu prednému a pochádza z namáhaných častí nôh nad kolenom. Vďaka skvelej chuti a šťavnatosti patrí k veľmi žiadaným rezom – je...
Bravčové rebrá sú relatívne lacný druh bravčového mäsa vzhľadom na pomer mäsa a kostí, ktoré obsahujú. Mäso sa nachádza v prednej časti ošípaného. Ide o bravčový...
Bravčové pliecko je svalovina tvorená lopatkovými svalmi, svalmi paže a predlaktia. Obsahuje väčšie množstvo tukov, cholesterolu ale aj minerálne látky a bielkoviny. Práve...
Bravčové karé (alebo jednoducho iba karé) má ružovú farbu a je prerastané bielou štruktúrou šliach. Tvar je skôr podlhovastý, úzky a valcovitý.
Bravčová sviečkovica je zďaleka najkvalitnejším a najjemnejším kúskom bravčoviny. Ide o tenké svalové vlákno, ktoré sa nachádza pod chrbticou v zadnej časti prasaťa a je...