Údeniny
Najpredávanejšie
Značky
Malokarpatská Saláma ´77 je na povrchu červenohnedá, s presvitajúcim zrnením suroviny. Vôňa je príjemná, aromatická po koreninách a dyme. Chuť je slanšia, na skuse výrobok...
Po zaúdení je výrobok červenohnedej farby, na reze mäsovoružovej farby. Charakteristická chuť údeného vareného mäsa.
Klasický mäsový výrobok, ktorý po ohriatí slúži na rýchle občerstvenie.
Debrecínska pečienka je špeciálny mäsový výrobok v tvare valca, vyrábaný spojením dvoch kusov karé bez kosti, následne ich uvarením, vychladením a opaprikovaním. Chuť výrobku je...
Tepelne opracovaná slanina, krájaná. Balené v ochrannej atmosfére. Krájané na plátky, Ideálna na teplú i studenú kuchyňu
JELENIA KLOBÁSA je tepelne neopracovaný mäsový výrobok, ktorý je zaúdený studeným dymom. Výrobok je vhodný do rôznych pokrmov teplej kuchyne, kde zaručene vytvorí nezameniteľnú...
Saláma je na povrchu hnedočervenej farby, v nákroji mäsovo-ružovej farby s drobnou mozaikou chudých a tučných častí. Vôňu a chuť má aromatickú po údení a použitých surovinách.
Malokarpatská Saláma -je na povrchu červenohnedá, s presvitajúcim zrnením suroviny. Vôňa je príjemná, aromatická po koreninách a dyme. Chuť je slanšia, na skuse výrobok vláčny...
Škvarka alebo oškvarok je zvyšok slaniny po vypražení. Na Slovensku aj v dalších krajinách sú škvarky najčastejšie získávané z bravčovej slaniny. Príprava škvarkov môže...
Oravská slanina sa vyrába špeciálnou úpravou bravčového boku bez kosti. Je zaúdená a tepelne opracovaná.
Jumäs Trade s.r.o. je rodinná firma pôsobiaca na trhu už od roku 2004.
Tlačenka je mäsový výrobok z bravčového, prípadne iných druhov mäsa. Je tradičným produktom vyrábaných na zabíjačkách a má podobu malých kúskov mäsa, naložených v rôsole z...