Zabíjačkové špeciality
Najpredávanejšie
Značky
Škvarka alebo oškvarok je zvyšok slaniny po vypražení. Na Slovensku aj v dalších krajinách sú škvarky najčastejšie získávané z bravčovej slaniny. Príprava škvarkov môže...
Tlačenka je mäsový výrobok z bravčového, prípadne iných druhov mäsa. Je tradičným produktom vyrábaných na zabíjačkách a má podobu malých kúskov mäsa, naložených v rôsole z...
Jaternica (hovorovo jelito alebo hurka) je mäsiarsky výrobok, konkrétne kus čreva naplnený zmesou mletého mäsa, vnútorností, ryže, krúp a pod. Jaternica naplnená...
Jaternica je mäsiarsky výrobok, konkrétne kus čreva naplnený zmesou mletého mäsa, vnútorností, ryže, krúp a pod.
Jaternica je mäsiarsky výrobok, konkrétne kus čreva naplnený zmesou mletého mäsa, vnútorností, ryže, krúp a pod.
Tlačenka je mäsový výrobok z bravčového, prípadne iných druhov mäsa. Je tradičným produktom vyrábaných na zabíjačkách a má podobu malých kúskov mäsa, naložených v rôsole z...