PD Bošáca

Debrecínska pečienka je špeciálny mäsový výrobok v tvare valca, vyrábaný spojením dvoch kusov karé bez kosti, následne ich uvarením, vychladením a opaprikovaním. Chuť výrobku je...

Klobása s lahodnou paprikovou chuťou idealna na pečenie,varenie a grilovanie.

Jaternica je mäsiarsky výrobok, konkrétne kus čreva naplnený zmesou mletého mäsa, vnútorností, ryže, krúp a pod.

Jaternica je mäsiarsky výrobok, konkrétne kus čreva naplnený zmesou mletého mäsa, vnútorností, ryže, krúp a pod.

Hovädzie stehno je tzv. hovädzie zadné mäso, považované za jedno z najhodnotnejších častí hovädzieho.Stehno delíme na niekoľko častí: orech, vrchný a spodný šál...

Ak sa chystáte pripraviť dobrú polievku alebo silný vývar, siahnite práve po hovädzích rebrách.

Hovädzie plece je veľký svalový systém, s obsahom tuku, ktorý pokrýva svaly. Z fyziologického hľadiska ide o skutočne komplikovaný kus mäsa, ktorý tvorí množstvo...

Často označované ako mäso nižšej kvality, pretože je prerastané šľachami a tukom, a tiež sa vyznačuje svojou tuhosťou. Pri správnom varení nás však odmení výraznou chuťou a...

Predná časť roštenky nazývaná vysoká roštenka sa nachádza medzi podplecím a nízkou roštenkou a patrí k najobľúbenejším častiam hovädzieho mäsa. Poskytuje veľmi hodnotné, jemné a...

Hovädzia roštenka je chrbtový sval od obličiek až ku stehnu. Je to veľmi šťavnaté a kvalitné mäso s ideálnou kombináciou chute a mäkosti. Tento výnimočný kus mäsa sa delí...

Hovädzia nožina sa radí k hovädziemu prednému a pochádza z namáhaných častí nôh nad kolenom. Vďaka skvelej chuti a šťavnatosti patrí k veľmi žiadaným rezom – je...

Falošná sviečková je vlastne bedrový stehenný sval na tele hovädzieho dobytka (po latinsky - musculus semitendinosus). Inými slovami je to sval na zadnej časti stehna, na...

Hovädzí krk je mäso nachádzajúce sa po obvode krku zvieraťa. Pri príprave jedál je menej používané, keďže jeho príprava je časovo náročnejšia. Zvyčajne je toto mäso pripravované...
Stránka 1 z 2 - 30 položiek celkom