PD Bošáca, Strana 2
Bravčové pliecko je svalovina tvorená lopatkovými svalmi, svalmi paže a predlaktia. Obsahuje väčšie množstvo tukov, cholesterolu ale aj minerálne látky a bielkoviny. Práve...
Bravčové karé (alebo jednoducho iba karé) má ružovú farbu a je prerastané bielou štruktúrou šliach. Tvar je skôr podlhovastý, úzky a valcovitý.
Bravčová sviečkovica je zďaleka najkvalitnejším a najjemnejším kúskom bravčoviny. Ide o tenké svalové vlákno, ktoré sa nachádza pod chrbticou v zadnej časti prasaťa a je...
Na raňajky alebo večeru, Šťavnaté párky s plnou a vyváženou chuťou Mäkký mäsový výrobok, údený.
Bravčová mäsová kosť- chrbticová kosť, ktorá vzniká pri vykosťovaní bravčového karé.
Stránka 2 z 2 - 25 položiek celkom