PD Bošáca, Strana 2

Čerstvé bravčové mäso vo vysokej kvalite z PD Bošáca, ktoré je jedným z posledných na Slovensku venujúcim sa chovu ošípaných tradičným spôsobom.

Bravčové stehno je najväčším kusom mäsa z ošípanej. Je to pritom mäso zo zadnej časti ošípanej. Stehno sa skladá z horného stehna, bočnej a panvovej oblasti.

Bravčové rebrá sú relatívne lacný druh bravčového mäsa vzhľadom na pomer mäsa a kostí, ktoré obsahujú. Mäso sa nachádza v prednej časti ošípaného. Ide o bravčový...

Bravčové pliecko je svalovina tvorená lopatkovými svalmi, svalmi paže a predlaktia. Obsahuje väčšie množstvo tukov, cholesterolu ale aj minerálne látky a bielkoviny. Práve...

Bravčové karé (alebo jednoducho iba karé) má ružovú farbu a je prerastané bielou štruktúrou šliach. Tvar je skôr podlhovastý, úzky a valcovitý.

Bravčová sviečkovica je zďaleka najkvalitnejším a najjemnejším kúskom bravčoviny. Ide o tenké svalové vlákno, ktoré sa nachádza pod chrbticou v zadnej časti prasaťa a je...

Na raňajky alebo večeru, Šťavnaté párky s plnou a vyváženou chuťou Mäkký mäsový výrobok, údený.

Bravčová mäsová kosť- chrbticová kosť, ktorá vzniká pri vykosťovaní bravčového karé.
Stránka 2 z 2 - 30 položiek celkom