U dobrého Gazdu
Po zaúdení je výrobok červenohnedej farby, na reze mäsovoružovej farby. Charakteristická chuť údeného vareného mäsa.
Lahôdkársky výrobok. Rýchla desiata, Obľúbený šalát so zemiakmi, majonézovou omáčkou a salámou
Obľúbená syrová nátierka so štipkou pikantnosti poteší aj najnáročnejšieho labužníka. Vhodná voľba aj na jednohubky.
Mleté mäso (zmes bravčového a hovädzieho mäsa)sa vyrába zo svaloviny mletej nahrubo i najemno a pritom obsahuje maximálne jedno percento soli. Pôvodný pojem sekané mäso pritom...
Bravčové karé je jeden z najkvalitnejších druhov bravčového mäsa. Nachádza sa medzi stehnom a a plecom pozdĺž vrchnej časti rebier. Jeho úprava je možná s kosťou a bez...
Krkovička sa nachádza v hornej časti krku zvieraťa. Toto chuťovo výrazné, šťavnaté a chutné mäsko nemá mastnú blanu po obvode, ale vo vnútri je z časti prerastené...
Stránka 1 z 1 - 7 položiek celkom